אודות ארגון הבוגרים של אוניברסטת תל אביב

כותרת לדוגמא

טקסט כללי טקסט כללי טקסט כללי טקסט כללי טקסט כללי טקסט כללי טקסט כללי

בוגרות ובוגרים יקרים,

בחודש מאי 2015 אוניברסיטת תל-אביב הקימה את ארגון בוגרי האוניברסיטה ומשקיעה משאבים רבים על מנת ליצור ארגון בוגרים חדשני, מעניין ורלוונטי שישרת אותך.

אוניברסיטת תל-אביב שואפת להרחיב את תפקידה כעמוד התווך בחברה הישראלית, תוך שימור וטיפוח הקשרים עם בוגריה, רבים מהם מהווים את המנהיגות החברתית, התרבותית והכלכלית של החברה הישראלית.

מועדוני הבוגרים של אוניברסיטת תל-אביב

היחידות האקדמיות מנהלות מועדוני בוגרים פעילים שתפקידם לעבות את תחומי העניין המשותפים בינן לבין הבוגרים. מועדוני בוגרים אלו שומרים כל אחד בדרכו על קשרים פעילים ומתמשכים עם הבוגרים: באירועים ובכנסים מקצועיים, בפעילויות למען הקהילה ובאמצעות ניוזלטרים ואתר אינטרנט אינטראקטיבי.

מועדוני הבוגרים חושפים בפני הבוגרים גם הזדמנויות עסקיות וידע מקצועי אקטואלי. הבוגרים מצדם מוזמנים לתרום לאוניברסיטה מהידע והמשאבים שצברו לאורך חייהם המקצועיים.

צוות ארגון הבוגרים

מנהלת ארגון הבוגרים: סיגלית בן חיון