דבר ראש ארגון הבוגרים

סיגל אדר, ראש ארגון הבוגרים

בוגרים ובוגרות יקרים,

כבוגרת גאה של 3 תארים שונים מאוניברסיטת תל אביב,  קיבלתי על עצמי ברצון  את משימת הקמת הארגון והובלתו.

ארגון הבוגרים הוא הרבה יותר משמו – זוהי מערכת ענפה של קשרים חברתיים, שמטרתה לשפר את חיי כולנו. זוהי תחילת דרכה של קהילה, שהחיים במסגרתה הם משאת נפשם של רבים ועצם קיומה הנו אתגר מתמשך ומרתק. קהילה שפועלת למען עצמה,  אך יש בכוחה,  בזכות הכישורים, הכישרונות והיכולות של חבריה, לפעול גם למען אחרים.

כשמדובר בבוגרי האוניברסיטה המובילה בישראל,  אנשים שבלבם פועמת רוח יזמית ובנפשם נושבת רוח ההצלחה, אנשים כאלו – יכולים ביחד להגיע רחוק.

כולנו מבינים שלהיות בוגר של אוניברסיטת תל אביב זוהי זכות שבאה עם אחריות – האחריות להיות אזרחים טובים יותר, משפיעים יותר ותורמים יותר לקהילה בה אנו חיים.

על איזו מציאות ישפיע איגום הכוחות של כולנו ומה היעוד המשותף של בוגרי אוניברסיטת תל אביב?   ימים יגידו...

יש לנו דרך ארוכה ביחד. כולנו אולי סיימנו את התואר שלנו מזמן, אך לעולם נשאר שגרירי האוניברסיטה,  ממשיכי הדרך ומובילי השינוי.

בברכה,
סיגל אדר