60 שנה בעקבות הלא נודע

טעימה מאירוע חגיגות ה-60 לאוניברסיטה

ב-2016 הגיעה אוניברסיטת תל אביב לאבן דרך מהותית וחגגה 60 שנים להיווסדה.

הוחלט לציין את המאורע באירוע מיוחד לבוגרי האוניברסיטה לדורותיהם, האירוע הגדול ביותר שנראה באוניברסיטה בישראל עד כה. כ-4,200 איש נאספו במדשאה המרכזית של קמפוס אוניברסיטת תל אביב, ככר שרייבר, בה הוקמו במה מיוחדת וטריבונות לישיבה.

הערב החל עם מופע אמנותי מיוחד – '60 שנה בעקבות הלא נודע' בהנחיית דביר בנדק, בוגר הפקולטה לאמנויות, ובהשתתפות בוגרים מכל הפקולטות ששמחו להירתם ולתרום מזמנם לטובת החגיגות.

בין נאומיהם מעוררי ההשראה של נשיא אוניברסיטת תל אביב פרופ' יוסף קלפטר, של מנכ"ל אגודת הידידים של האוניברסיטה סיגל אדר ושל נציג הבוגרים, אלוף (מיל.) דורון אלמוג, חתן פרס ישראל תשע"ו על תרומה מיוחדת לחברה ולמדינה, הוקרנו מיצגי מולטימדיה אשר המחישו את סיפור ההצלחה שהוא אוניברסיטת תל אביב - אבני הדרך שהותירה מאחור מאז הקמתה, סיפורי ההצלחה, מחקרים פורצי דרך שמתנהלים בין כתלי האוניברסיטה בהווה, בוגריה מעוררי ההשראה אשר פועלים ומשגשגים בכל תחומי העשיה בישראל וגם דור העתיד שעדיין מעביר בקמפוס ימים כלילות יוצג במופע בגאווה.

לצפיה בסרטונים מתוך המופע>>

חלקו השני של הערב היה מופע מוזיקלי מרשים, מפגש כשרונות חד פעמי וייחודי – מופע של שלום חנוך עם תזמורת ה-Big Band במופע מלא, עם האורחים המוזיקליים נינט ואביב גפן שהקפיץ את אלפי הבוגרים שבקהל אל רחבת הדשא שבקרבת הבמה שם רקדו ונהנו עד תום האירוע.

צפו בגלריית התמונות מאירוע חגיגות ה-60 בדף הפייסבוק של ארגון הבוגרים>>