הועד המייעץ לארגון בוגרות ובוגרי האוניברסיטה מרים כוסית לשנה החדשה

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב בראשותה של סיגלית בן חיון, קיים אירוע מקוון להרמת כוסית לראש השנה לחברות וחברי הועד המייעץ של הארגון, שנוסד השנה בהובלת נשיא האוניברסיטה פרופ' אריאל פורת

17 ספטמבר 2020
הועד המייעץ לארגון בוגרות ובוגרי האוניברסיטה מרים כוסית לשנה החדשה

ביחד עם החברים בוועד המייעץ, שהוא הראשון מסוגו באקדמיה בישראל, ממשיך הארגון לבסס את חזונו לטיפוח וחיזוק הקשר עם הבוגרים והבוגרות לדורותיהם ובינם לבין עצמם.

סיגלית בן חיון הודיעה במסגרת המפגש על מינויים של שני חברים חדשים לוועד המייעץ  – אמיר גיא, מנכ"ל ושותף באדלר-חומסקי ויו"ר אגוד חברות הפרסום, ודן כרמון, יזם אי-קומרס והמייסד של מאמא גורו.

גם הם, כמו יתר החברים והחברות בוועד, הם בוגרים מובילים, העוזרים ותורמים מזמנם ומרצם לפתח ולגבש קהילה שמשנה עולם.

היו והרימו כוסית -

עמוס אלעד - סגן הנשיא לקשרי חוץ, פיתוח משאבים וענייני בוגרים באוניברסיטת תל אביב שפתח וברך את האנשים על פועלם, שני החברים החדשים – דן כרמון ואמיר גיא וכן אודי דנינו - מייסד ומנכ"ל SAIPS (שנמכרה לחברת המכוניות פורד) רן פורר - סמנכ"ל פיתוח עסקי בקבוצת ניאופרם וחבר דירקטוריון מטעם גרעין השליטה בבזק, ענת סטריק דהאן - מנכ"ל  רשת מלונות טמרס, תומר בלושטיין – מייסד פינק פארק וסמנכ"ל פיתוח עסקי ברשת "בית בכפר", קרן שקד - בעלים ומנכ"ל B-Pro וקארן שווק בעלים ומנכ"ל Lucid השקעות בע"מ.