האקדמיה פוגשת את התעשייה: איל וולדמן ויעל מהודר

ארגון בוגרי אוניברסיטת תל אביב בשיתוף עם המרכז לפיתוח קריירה מזמינים את קהילת הבוגרים כמו-גם סטודנטים בשנת הלימודים האחרונה למפגש מקצועי שלישי בתחום הקריירה.

22 במרץ 2017, 18:00 - 20:30
בניין הקפסולה
בתשלום
כשהאקדמיה פוגשת את התעשייה - מפגש שלישי

במפגש זה, השלישי בסדרת "כשהאקדמיה פוגשת את התעשייה", נארח את איל וולדמן, מייסד ומנכ"ל חברת ההייטק Mellanox Technologies וחבר בחבר הנאמנים הישראלי של אוניברסיטת תל אביב, עם הרצאתו "Starting Up Right".

בנוסף, תרצה בוגרת ביה"ס לעבודה סוציאלית יעל מהודר, יועצת ארגונית מומחית לניהול ולקריירה, כותבת הספר "המועמד הנבחר: להתקבל לעבודה - הגישה שעובדת", את הרצאתה "דרכי השפעה בקריירה - הרהורים על קשיים, קשרים, שרירים, וכישורים". האם הכישורים הם שיובילו להצלחה בקריירה? או קשרים? ואיך בכלל מתמודדים עם כל הקשיים? אולי בעזרת קצת שרירים?

באירוע תוכלו למסור קורות חיים לנציגי "מלאנוקס" וגם להיעזר בצוות המקצועי של המרכז לפיתוח קריירה בבדיקה מקצועית חינם של קורות החיים שלך.

האירוע בעלות סמלית של 25 ש"ח.
חנייה חינם בשטח האוניברסיטה.

מצפים לכם!