מכונת השיוויון: וובינר AI

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב מזמין אותך לווב-בינה עם פרופ' אורלי ליבל: בינה מלאכותית למען עתיד טוב יותר לכולנו

05 בנובמבר 2024, 18:30
מקוון
מכונת השיוויון: וובינר AI

פרופ' אורלי ליבל היא פרופסור למשפט ומנהלת מייסדת של המרכז למדיניות תעסוקה ועבודה (CELP) באוניברסיטת סן דייגו. בוגרת אוניברסיטת הארוורד ובוגרת הפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב.

"מכונת השיוויון", ספרה השלישי של ליבל, פורסם באנגלית בשלהי 2022, ולאחרונה יצאה מהדורה בעברית. ליבל טוענת בספרה שצריך להפנים ששוק העבודה, דפוסי העבודה ויחסי העבודה השתנו. היא רואה בטכנולוגיה הדיגיטלית כוח שיכול לשפר את השיוויון בין בני אדם - ומפצירה בנו לראות "איך הטכנולוגיה יכולה לתקן את מה שתמיד חיינו איתו ולא עבד".

אירוע מקוון | יום שלישי | 5/11 | שעה 18:30 (שעון ישראל)

בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב - קהילה שמשנה עולם