מאות בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב נהנו מוובינר עם אילנה דיין

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב מודה ל-600 המשתתפים שלקחו חלק ביום חמישי בערב בוובינר עם אילנה דיין

08 אוגוסט 2021
מאות בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב נהנו מוובינר עם אילנה דיין

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב בראשות סיגלית בן חיון, בשיתוף עם אגודת הידידים האמריקאית של אוניברסיטת תל אביב בראשות ג'ניפר גרוס, ערך ביום חמישי האחרון וובינר נשי בין-יבשתי ובמרכזו שיחה אישית עם אילנה דיין, בוגרת הפקולטה למשפטים ע"ש בוכמן אוניברסיטת תל אביב ובעלת תואר דוקטור לשם כבוד מאוניברסיטת תל אביב, על עיתונות חוקרת, תקשורת, פוליטיקה ומה שביניהם.

באירוע השתתפו כ-600 בוגרות ובוגרים מכל רחבי העולם.

פרופ' שירה דביר-גבירצמן מהחוג לתקשורת ע"ש דן הנחתה את האירוע המקוון מלונדון ומרי שגיא-מידן - אדריכלית ועיתונאית, מייסדת Maydan Architects, Inc, בוגרת הפקולטה למדעי החברה ע"ש גרשון גורדון והפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל אביב, קיימה את הריאיון מעמק הסיליקון.

במהלך סוף השבוע, עם זכייתה של לינוי אשרם במדליית הזהב ההיסטורית באולימפיאדת טוקיו, זכינו לראות כולנו כיצד עוצמה נשית המלווה בנחישות והישגיות חסרת פשרות היא כוח מניע בכל תחום ותחום. אנו בארגון הבוגרות והבוגרים מברכים את לינוי על זכייתה ההיסטורית וגאים להיות מובילי שיח הדוגל בשוויון מגדרי המארח נשים מובילות בתחומן, בוגרות אוניברסיטת תל אביב.

באופן טבעי, האירוע משך את תשומת לב התקשורת, ודווח במדור TMI הלאונג' של מעריב וכן במדור אירועים ומינויים של גלובס:

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב מזמין אותך לצפות בראיון המלא: