תדמית ישראל בעולם - אתגר המאבק באנטישמיות הגואה

25 באוקטובר 2023, 19:00
וובינר

מהי תדמית ישראל בעולם בתקופה זו? ואיך מתמודדים עם אתגר המאבק באנטישמיות הגואה?

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב בראשות סיגלית בן חיון קיים וובינר עם הבוגר נמרוד פלמח בנושא תדמית ישראל בעולם ואתגר המאבק באנטישמיות הגואה.

• נמרוד פלמח -  מנכ"ל עמותת ישראליז, בוגר הפקולטה למדעי הרוח, הפקולטה למדעי החברה וביה"ס לחינוך באוניברסיטת תל אביב.

את הוובינר העביר נמרוד בבסיס אליו נקרא בעת הזו למילואים. נמרוד שיתף בסיפוריו וחוויותיו האישיים החל מראשית דרכו באוניברסיטה ועד למילואים בתקופות השונות אליהם נקרא, וכיצד הבין עד כמה חשוב לעבוד על תדמית ישראל בעולם ולהתמודד מול האנטישמיות הגואה בעולם. הוא אף ספר כיצד החליט להיות חלק מעמותת ישראליז עד לכדי מינויו לתפקיד מנכ״ל העמותה, על פעולות ההסברה השונות שלקח בהן חלק והסיפורים המרתקים משם ודאג לענות על השאלות הרבות של קהל הצופים והצופות.

מתוך דבריו של נמרוד במהלך הוובינר: ״ֹמדינת ישראל והעם היהודי ניצבים בפני אתגר גדול ובריבוי חזיתות. אין לי ספק שנוכל לעמוד בו רק אם נשמור על עצמינו בלכידות ברזל. אתגר תדמית ישראל בעולם אינו שייך רק לאנשים שם למעלה היושבים במשרדי הממשלה. הוא של כל אחד מאיתנו - ואם נפעל יחד, נוכל לצמצם משמעותית את הפגיעה בתדמית של ישראל ואף נעניק לגיטימציה לפעולה מקיפה למיגור שלטונות הטרור בגבולותינו״ .

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב - קהילה שמשנה עולם