מאזינים למחקר ומוסיקה

רגע לפני השנה החדשה, ארגון הבוגרים שמח להזמינכם לערב מרתק של מחקר ומוסיקה באווירה אינטימית ומיוחדת.

26 בספטמבר 2016, 19:00 - 23:00
בית הספר ללימודי הסביבה ע"ש פורטר
ללא תשלום
מאזינים למחקר ומוסיקה

זו הפעם הראשונה שאנו עושים ערב לבעלים, יו"רים ומנכ"לים של החברות המובילות במשק ובחברה הישראלית, אנשי ציבור ואנשי תקשורת - כולם בוגרים משפיעים של אוניברסיטת תל אביב, אוניברסיטת המחקר הגדולה בישראל!

בערב זה נחשף לשיח מרתק בסגנון TED בהנחיית בוגרת הפקולטה למדעי הרוח מיכל אנסקי בין מיטב חוקרי אוניברסיטת תל אביב אשר עלו לכותרות בזכות פריצות הדרך שלהם:

• ד"ר כרמית לוי, חוקרת בפקולטה לרפואה, מתמחה בחקר סרטן המלנומה, עם הרצאתה "שמים ברקס למלנומה".
  • פרופ' יאיר בר חיים, חוקר בביה"ס לפסיכולוגיה וביה"ס למדעי המוח, עם הרצאתו "טיפול למניעת פוסט טראומה בקרב חיילים בשדה הקרב".
  • וד"ר עודד רכבי, חוקר בפקולטה למדעי החיים, מתמחה בגנטיקה, עם הרצאתו "מנגנון התורשה, לא רק DNA".

מייד לאחר פאנל החוקרים תיהנו מהופעה מיוחדת של הזמרת נורית גלרון.