סיפורי הצלחה מהמטבח העילי והמקומי

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב מזמין אותך לשיח של בוגרות ובוגרים על סיפורי ההצלחה שמשלבים בין ההייטק הישראלי למטבח העילי והמקומי

24 במאי 2022, 18:30 - 20:00 
אנו - מוזיאון העם היהודי 
בתשלום
סיפורי הצלחה מהמטבח העילי והמקומי

 

הפאנל בהשתתפות:

  • ג'וליה זהר, מנכ"לית טחינה אל ארז, פרס הכלכלה ע"ש הוגו רמניסיאנו לשנת 2022 הוענק לג'וליה זהר במסגרת אירועי חבר הנאמנים של אוניברסיטת תל אביב 
  • לנא זהר, מנהלת פיתוח עסקי, טחינה אל ארז, בוגרת מנהל עסקים בינ"ל למנהלים בתוכנית של קלוג-רקנאטי, הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב
  • ניר גל, משנה למנכ"ל "יינות ברקן", בוגר הפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב 

 

סקירה והנחיית האירוע:

רועי ירושלמי, גסטרונום, עיתונאי אוכל ומבקר היין של העיתון גלובס, בוגר הפקולטה למדעי הרוח - אוניברסיטת תל אביב ודוקטורנט בבית הספר להיסטוריה ע״ש צבי יעבץ-אוניברסיטת תל אביב

 

האירוע ייערך ביום שלישי, 24 במאי בשעה 18:30, אולם ע"ש סטיב טיש, אנו - מוזיאון העם היהודי באוניברסיטת תל אביב 
 

להרשמה>

מחדשים קשר

לצורך איתור וזיהוי במערכת
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>