"כשהאקדמיה פוגשת את התעשייה" - יזמות עסקית

אודיטוריום ע"ש יגלום, בניין הסנאט
בתשלום
אירוע קריירה בנושא יזמות עסקית

ארגון בוגרי אוניברסיטת תל אביב בשיתוף עם המרכז לפיתוח קריירה מזמין אתכם לאירוע מקצועי בתחום הקריירה, הפעם בנושא יזמות עסקית. ​במפגש נארח שני בוגרים יזמים, שיספרו לנו על דרכיהם היצירתיות בעולם היזמות.

מה באירוע?

18:00-18:30 רישום, התכנסות, כיבוד ונטוורקינג.

18:30-19:30 "ניהול סיכונים ביזמות ובקריירה" - הרצאתו של עידו יבלונקה, בוגר הפקולטה לאמנויות, דירקטור בכיר ומנהל מרכז הפיתוח של !YAHOO בתל אביב ובעברו מנכ"ל-מייסד ClarityRay.

19:30-20:30 "להוביל את הדרך שלנו במקום לתת לה להוביל אותנו" - הרצאתה של רויטל הנדלר, בוגרת הפקולטה לאמנויות, מייסדת ,Alljobs ושותפה מייסדת BreezoMeter.

מה עוד?

• אפשרות למסור במקום קורות חיים לנציגים מטעם חברת !YAHOO.
  • חינם !! בדיקה מקצועית במקום של קורות החיים שלך ע"י המרכז לפיתוח קריירה של אוניברסיטת תל אביב.
  • בקרב המשתתפים יוגרל אימון אישי ב- 5 מפגשים בשיתוף עם המרכז לפיתוח קריירה של אוניברסיטת תל אביב.