"המאסטר של הכריזמה" במפגש בלעדי עם בוגרי אוניברסיטת תל אביב!

אירוע בינלאומי בתחום הקריירה וההתפתחות האישית של ארגון בוגרי אוניברסיטת תל אביב בשיתוף עם המרכז לפיתוח קריירה, בהשתתפות ריצ'רד גרין.

19 ביוני 2017, 18:00 - 20:00
אודיטוריום ע"ש יגלום, בניין הסנאט
בתשלום
"המאסטר של הכריזמה" במפגש בלעדי עם בוגרי אוניברסיטת תל אביב!

ריצ'רד גרין, מרצה כריזמטי, Leading Public Speaking Trainer ופרשן מוביל לתקשורת בארה"ב וברחבי העולם אשר עובד עם נשיאי תאגידים בינלאומיים ועם פוליטיקאים מהשורה הראשונה בארה"ב ובאירופה, מגיע לאוניברסיטת תל אביב עם הרצאתו המרתקת "שבעת הסודות של דוברים מעוררי השראה".

בתוכנית האירוע:
18:00-18:30 - התכנסות, נטוורקינג וכיבוד קל.
18:30-20:00 - הרצאתו של ריצ'רד גרין: "The Seven Secrets of Highly Effective Speakers Barak Obama, Donald Trump and others".

במסגרת האירוע תתקיים הגרלה מיוחדת למפגש אישי חד פעמי אחד על אחד עם ריצ'רד גרין.
* ההרצאה באנגלית.
* מומלץ להגיע עם קו"ח - יועצת הקריירה של המרכז לפיתוח קריירה תבצע במקום בדיקת בזק של קורות החיים של המעוניינים/ות, ללא עלות.
* ההגרלה בהתאם לתקנון ארגון בוגרי אוניברסיטת תל אביב.