רעשי רקע: וובינר עם ד"ר אורן טנא

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב גאה לארח את ד"ר אורן טנא בהרצאתו: "שחיקה בחזיתות הבית והעבודה - כיצד חיים, צומחים ומשגשגים בעולם ללא הפסקה?"

02 בספטמבר 2021, 19:00 - 20:00
אירוע מקוון
ללא עלות
רעשי רקע: וובינר עם ד"ר אורן טנא

את האירוע תפתח פרופ' תלמה הנדלר, פסיכיאטרית וחוקרת במדעי המוח של הרגש, מחלוצות תחום הדימות התפקודי של המוח בישראל, ראש מכון סגול לתפקודי המוח באיכילוב, פרופ' לפסיכיאטריה ופסיכולוגיה באוניברסיטת תל אביב, בוגרת הפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל אביב.

ד"ר אורן טנא, בוגר ביה"ס לרפואה וביה"ס לפסיכותרפיה באוניברסיטת תל אביב, פסיכיאטר ומנהל המרפאות הציבוריות לבריאות הנפש באיכילוב, מרצה בפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל אביב, מרצה בכנסים רפואיים בפורומים של חברות מסחריות ובאירועים פרטיים.

ניפגש בזום ביום חמישי 2 בספטמבר, בשעה 19:00

הצפייה בוובינר אינה כרוכה בעלות, אך נדרשת הרשמה מראש.

להרשמה>

לאחר ההרשמה ובסמוך למועד האירוע, יישלח מייל עם הקישור לצפייה בזום.