שיחה אישית עם אילנה דיין

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב, בשיתוף עם אגודת הידידים האמריקאים של אוניברסיטת תל אביב, גאים להזמינכם לוובינר בין-יבשתי ובמרכזו שיחה אישית אחת על אחת עם אילנה דיין, על עיתונות חוקרת, תקשורת, פוליטיקה ומה שביניהם

05 באוגוסט 2021, 19:00 - 20:00
אירוע מקוון
ללא עלות
שיחה אישית עם אילנה דיין: אירוע מקוון לבוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב. צילום: יוסי צבקר

הצטרפו אלינו לוובינר בהשתתפות:

אילנה דיין, עיתונאית ושדרנית ישראלית, מגישת תכנית התחקירים המשפיעה "עובדה", בוגרת הפקולטה למשפטים ע"ש בוכמן ובעלת תואר דוקטור לשם כבוד מאוניברסיטת תל אביב.

מראיינת:

מרי שגיא-מידן, אדריכלית ועיתונאית, מייסדת Maydan Architects המוביל את זרם הארכיטקטורה המודרנית בעמק הסיליקון, בוגרת הפקולטה למדעי החברה והפקולטה לניהול, אוניברסיטת תל אביב.

מנחת האירוע:

פרופ' שירה דביר גבירצמן, חברת סגל בחוג לתקשורת ע"ש דן, אוניברסיטת תל אביב, בוגרת הפקולטה לאמנויות ע"ש יולנדה ודוד כץ, אוניברסיטת תל אביב.

הצטרפו אלינו ביום חמישי, 5 באוגוסט 2021, בשעה 19:00 (שעון ישראל).

להרשמה>

* האירוע אינו כרוך בעלות, אך נדרשת הרשמה מראש.

צילום: יוסי צבקר

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>