קרובים לצלחת: וובינר בנושא תעשיית המזון פוסט עידן הקורונה
ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב שמח להזמינכם לקחת חלק באירוע אונליין בנושא תעשיית המזון פוסט עידן הקורונה
11 באוגוסט 2020, 19:00 - 20:00
אירוע מקוון
ללא עלות
מה נאכל ומה נשתה פוסט עידן הקורונה?
בפאנל יקחו חלק הבוגרות והבוגרים:
- אייל שוחט - מנכ"ל סודהסטרים, בוגר הפקולטה למשפטים והפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב
- גיא רוזן - סגן יו"ר דירקטוריון תנובה ויו"ר מילניום פודטק, בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב
- קרן מימרן - יזמת, סמנכ"לית פיתוח עסקי ושיווק בעידית טכנולוגיות, בוגרת הפקולטה לאמנויות באוניברסיטת תל אביב
- עו"ד גליה שגיא גזית - מנהלת אגוד תעשיות המזון, התאחדות התעשיינים, בוגרת הפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת תל אביב
- מנחת הוובינר נטע-לי בינשטוק - עורכת מדור פרסום ושיווק ב"כלכליסט", בוגרת הפקולטה למדעי הרוח והפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת תל אביב
האירוע ללא עלות, אך מותנה בהרשמה מראש.
להרשמה>
לינק לצפייה באירוע יישלח במייל לנרשמים מבעוד מועד, בסמוך למועד האירוע.