קרובים לצלחת: וובינר בנושא תעשיית המזון פוסט עידן הקורונה

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב שמח להזמינכם לקחת חלק באירוע אונליין בנושא תעשיית המזון פוסט עידן הקורונה

 

11 באוגוסט 2020, 19:00 - 20:00 
אירוע מקוון 
ללא עלות
קרובים לצלחת: וובינר בנושא תעשיית המזון פוסט עידן הקורונה

מה נאכל ומה נשתה פוסט עידן הקורונה?

 

בפאנל יקחו חלק הבוגרות והבוגרים:

  • אייל שוחט - מנכ"ל סודהסטרים, בוגר הפקולטה למשפטים והפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב
  • גיא רוזן - סגן יו"ר דירקטוריון תנובה ויו"ר מילניום פודטק, בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב
  • קרן מימרן - יזמת, סמנכ"לית פיתוח עסקי ושיווק בעידית טכנולוגיות, בוגרת הפקולטה לאמנויות באוניברסיטת תל אביב
  • עו"ד גליה שגיא גזית - מנהלת אגוד תעשיות המזון, התאחדות התעשיינים, בוגרת הפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת תל אביב
  • מנחת הוובינר נטע-לי בינשטוק - עורכת מדור פרסום ושיווק ב"כלכליסט", בוגרת הפקולטה למדעי הרוח והפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת תל אביב

האירוע ללא עלות, אך מותנה בהרשמה מראש.

 

להרשמה>

 

לינק לצפייה באירוע יישלח במייל לנרשמים מבעוד מועד, בסמוך למועד האירוע.

 

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>
אוניברסיטת תל-אביב, ת.ד. 39040, תל-אביב 6997801
UI/UX Basch_Interactive