חברה וטכנולוגיה: פאנל בוגרות ובוגרים מעוררי השראה

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב, בשיתוף עם המכון לאמנויות המשפט בפקולטה למשפטים ע"ש בוכמן, מזמינים אותך לאירוע עם בוגרים מעוררי השראה, אשר במרכזו פאנל של בוגרות ובוגרי האוניברסיטה בנושא חברה וטכנולוגיה.

19 בפברואר 2020, 18:15 - 20:30
אולם כס המשפט ע"ש מלכה ברנדר, הפקולטה למשפטים
בתשלום
חברה וטכנולוגיה: מפגש עם בוגרות ובוגרים מעוררי השראה

משתתפי הפאנל:

איל וולדמן -

חבר חבר הנאמנים הישראלי של אוניברסיטת תל אביב, יזם ישראלי בתחום ההיי-טק, נשיא ומנכ"ל חברת מלאנוקס.

פרופ' קרין נהון -

בוגרת הפקולטות למדעים מדויקים, מדעי החברה וניהול, נשיאת איגוד האינטרנט הישראלי וחברת התנועה לזכויות דיגיטליות, חוקרת ומרצה בכירה בתחום הפוליטיקה של המידע ובנושאי חברה וטכנולוגיה.

ד"ר גל ארליך - בוגר הפקולטה למשפטים, ד"ר בהנדסה גנטית, מייסד ומנכ"ל קבוצת ארליך, המתמחה בתחום היצירה, האכיפה, והמכירה של קניין רוחני בכל העולם, ובכלל זה פטנטים בכל תחומי המדע והטכנולוגיה, סימני מסחר, ועיצובים.
ענבל אריאלי - בוגרת הפקולטות למשפטים, מדעי החברה וניהול, מייסדת ומנכ"לית משותפת של Synthesis, חברה המשתמשת בטכנולוגיה מתקדמת לתהליכי הערכה ומיון של מנהלים בכירים, מייסדת וראש תכנית היזמות של עמותת בוגרי 8200, מחברת הספר "חוצפה", ילדות ישראלית ויזמות גלובלית.
עו"ד דודי בלסר – בוגר הפקולטות למשפטים, מדעי החברה ומדעי הרוח, מנהל החדשנות בחברת מקורות.
עמרי זרחוביץ' – מנחה הפאנל, בוגר הפקולטה למדעי החברה, עורך מדור ההייטק של גלובס.

לו"ז:

18:15 כיבוד ונטוורקינג
19:00 ברכות
19:15 פאנל בנושא חברה וטכנולוגיה, בשילוב מופע שירה ונגינה מביה"ס למוזיקה ע"ש בוכמן-מהטה