4 הרצאות TED לפני יריד התעסוקה של אוניברסיטת תל אביב

רגע לפני יריד התעסוקה של אוניברסיטת תל אביב, מזמין אותך ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב לרכוש כלים לניהול הקריירה ב-4 הרצאות TED ייחודיות בתחום משאבי אנוש ופיתוח קריירה

14 במאי 2019, 8:30 - 10:00
אולם ליאון, הפקולטה לניהול
בתשלום
4 הרצאות TED לפני יריד התעסוקה של אוניברסיטת תל אביב

בתוכנית:

08:30-09:00 רישום והתכנסות
09:00-10:00 הרצאות TED:

• ליליה נחמן, מנכ"לית אנגלו סכסון, בוגרת הפקולטה למדעי הרוח וביה"ס לחינוך, בהרצאתה "אין קשר" זה כל הקשר... על החוט המקשר של משרות לא קשורות.
  • רותם קציר, Executive Consultant and HR Evangelist, בוגרת ביה"ס לפסיכולוגיה בפקולטה למדעי החברה והפקולטה לניהול, בהרצאתה איך להישאר רלוונטי בעולם עבודה משתנה ודינמי.
  • שלי רוימישר, פסיכולוגית ומנהלת משאבי אנוש, בוגרת ביה"ס לפסיכולוגיה בפקולטה למדעי החברה וביה"ס לחינוך, בהרצאתה איך למצוא את הקריירה שמתאימה לי.
  • מיטל סנדור, HR Manager, Chegg Israel, בהרצאתה Brain Swaps Project - חילופי עובדים בין חברות למשך שבועיים - מה יצא לנו מזה?

האירוע יסתיים עם פתיחת יריד התעסוקה של אוניברסיטת תל אביב שיתקיים ברחבי הקמפוס החל מ-10:00 ועד 15:00.

* נדרשת הרשמה מראש
* מס' המקומות מוגבל
* ט.ל.ח

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>