בוגר מחליף בוגר בצמרת אוניברסיטת תל אביב

ארגון בוגרות ובוגרי האוניברסיטה מברך את פרופ' אריאל פורת, בוגר הפקולטה למשפטים ע"ש בוכמן, אשר נכנס השבוע רשמית לתפקיד נשיא אוניברסיטת תל אביב החדש, ומאחל לו הצלחה רבה!

20 מאי 2019
נשיא אוניברסיטת תל אביב, פרופ' אריאל פורת.

פרופ' אריאל פורת סיים באוניברסיטה תואר ראשון ומסלול ישיר לדוקטורט והמשיך כעמית מחקר באוניברסיטת ייל עד שחזר לפקולטה כאיש סגל ובהמשך אף שימש כדקאן הפקולטה למשפטים ע"ש בוכמן באוניברסיטת תל אביב.

פרופ' פורת חבר ב-American Law Institute, שימש בעבר כנשיא האגודה הישראלית למשפט וכלכלה, ומכהן באקדמיה הלאומית הישראלית למדעים. במהלך הקריירה שלו זכה זכה בפרס א.מ.ת לחקר המשפט (2014), בפרס צלטנר לחקר המשפט (2012), בפרס שניאור זלמן חשין למצוינות אקדמית במשפט (2010) וכן בפרס זוסמן למשפט ובפרס הרקטור למצוינות בהוראה.

פרופ' פורת מחליף בתפקיד את פרופ' יוסף קלפטר, בוגר הפקולטה למדעים מדויקים, אשר ארגון בוגרי אוניברסיטת תל אביב הוקם כחלק מחזונו, במסגרת כהונה של עשור שאופיינה בחדשנות ויזמות בכל התחומים. ארגון בוגרי האוניברסיטה מודה לפרופ' קלפטר על פועלו ללא הרף למען הארגון ולמען קהילת הבוגרים בארץ ובעולם, ובטוח בצעידתו של הארגון לעבר מחוזות חדשים תחת נשיאותו של פרופ' פורת.