קהילת הבוגרים ברשימת 40 הצעירים המבטיחים של גלובס לשנת 2018

גם השנה - קהילת בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב מובילה את רשימת הצעירים המבטיחים של גלובס!

24 דצמבר 2018
קהילת הבוגרים ברשימת 40 הצעירים המבטיחים של גלובס לשנת 2018

לקראת סוף השנה האזרחית פרסם מגזין גלובס את רשימת 40 הצעירים המבטיחים לשנת 2018. גם הפעם בדקנו את הרקע האקדמי של הנבחרת המרשימה הזו, ושוב שמחנו לגלות שאוניברסיטת תל אביב מקבלת את הייצוג הגדול ביותר מבין המוסדות האקדמיים בישראל עם 10 בוגרות ובוגרים וחברת סגל אחת, אשר מייצגים בכבוד מגוון רחב ביותר של תחומי לימוד ומחקר.

חברות וחברי קהילת הבוגרים ברשימה:

• יעל וויסנר-לוי, מנהלת בחברת Lemonade וממובילות פרויקט לקידום נשים בהייטק, בוגרת הפקולטה למדעי הרוח והפקולטה למדעי החברה.
  • דרור ללוש, מנהל האסטרטגיה התאגידית בבנק הפועלים, בוגר הפקולטה למדעים מדויקים והפקולטה למדעי החברה.
  • עו"ד רותם ידלין, ראש המועצה האיזורית גזר, בוגרת הפקולטה למשפטים
  • עו"ד יוני לבני, פרקליט במחלקת ניירות ערך של הפרקליטות מחוז ת"א (מיסוי וכלכלה), בוגר הפקולטה למשפטים והפקולטה למדעי החברה
  • נעמה גלעדי, בכירה בחברת Proctor & Gamble, בוגרת ביה"ס לחינוך, הפקולטה למדעי החברה והפקולטה לניהול
  • עומר כילף, מנכ"ל חברת Innoviz Technologies, בוגר הפקולטה להנדסה והפקולטה לניהול
  • ד"ר רחל שריג, האנתרופולוגית הדנטלית היחידה בארץ, בוגרת הפקולטה לרפואה
  • ליאת גולדשייד זמירי, מנכ"לית חברת Luminera, בוגרת הפקולטה למדעי החיים והפקולטה לניהול
  • גלעד ארדיטי, ממייסדי אתר הזמנת הטיסות 'אליס – ככה מזמינים טיסה', בוגר הפקולטה למדעי החברה, בית הספר למדעי הפסיכולוגיה ולשעבר יו"ר אגודת הסטודנטים והסטודנטיות של אוניברסיטת תל אביב
  • עו"ד מאיה גרטי גלבוע, היועצת המשפטית ביחידה המפקחת על מנהלי קרנות נאמנות ברשות לניירות ערך, בוגרת הפקולטה למשפטים והפקולטה לניהול
  • וכן חברת סגל התכנית ללימודי נשים ומגדר, ד"ר ראויה אבו רביעה

בתזמון מושלם, ממש הערב תתארח עורכת גלובס נעמה סיקולר, גם היא בוגרת אוניברסיטת תל אביב, באירוע לקהילת הבוגרות והבוגרים ביחד עם בוגר נוסף - מנכ"ל יצרנית הצעצועים הגדולה בעולם מאטל, ינון קרייז.

לפרויקט המלא באתר גלובס>