ברכות לד"ר דני גולד על המינוי החדש

תא"ל (במיל.) ד"ר דני גולד, בוגר הפקולטה להנדסה והפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב, מונה השבוע לראש מפא"ת (המינהל למחקר פיתוח אמל"ח ותשתית טכנולוגית) במשרד הבטחון. לאחרונה השתתף ד"ר גולד בפרוייקט "בוגרים מעוררי השראה" של ארגון הבוגרים בשיתוף עם וואלה! חדשות.

07 יולי 2016
דני גולד

תא"ל (במיל') ד"ר דני גולד נכנס ב-30.06.2016 לתפקידו כראש מפא"ת (המנהל למחקר ופיתוח אמצעי לחימה ותשתית טכנולוגית), בטקס רשמי במשרד הביטחון, במעמד שר הביטחון, אביגדור ליברמן, הרמטכ"ל, גדי איזנקוט ומנכ"ל משרד הביטחון.

ד"ר גולד (55) שירת במגוון רחב של תפקידים במערכי האלקטרוניקה, החימוש והלוחמה האלקטרונית בחיל האוויר ובמפא"ת. גולד כיהן, בין השאר, כרמ"ח מערכות אלקטרוניקה ול"א במפא"ת וכרמ"ח חימוש בחיל האוויר.

בתפקידו האחרון במערכת הביטחון היה ראש מו"פ (מחקר ופיתוח), תפקיד שבמסגרתו היה אחראי על פיתוח מערכת היירוט 'כיפת ברזל'. על פועלו זכה בספטמבר 2012 בפרס ביטחון ישראל. גולד הוא בעל שני תוארי דוקטור מאוניברסיטת תל אביב - בהנדסת אלקטרוניקה ובמינהל עסקים. בשנת 2015 נבחר גולד להדליק משואה בטקס הדלקת המשואות ביום העצמאות.