חדשנות כדרך חיים

19 ביולי 2023, 17:00 - 20:00
רח' קלאוזנר 14, תל אביב, HUB רשות החדשנות
חדשנות כדרך חיים

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב בראשות סיגלית בן חיון ממשיך לחזק את הקשר של האקדמיה עם התעשייה, שבמסגרתו מארחים בוגרי האוניברסיטה בכירי המשק את הבוגרות והבוגרים הצעירים ומציגים בפניהם את האפשרויות התעסוקתיות העומדות בפניהם לאחר סיום לימודיהם

התקיים מפגש אישי עם דרור בין, מנכ"ל רשות החדשנות, בוגר הפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל אביב, שבו המשתתפים, בוגרות ובוגרי הפקולטות השונות, שמעו מפיו על עתיד ההייטק הישראלי בתקופה של אי ודאות, תמונת מצב של ההייטק הישראלי ושל ההון האנושי שלו ומהם תחומי העתיד הטכנולוגיים שכדאי להשתלב בהם. דרור בין הדגיש נקודות ציון בהתפתחות הסטארט-אפ ניישן, שיתף בפעילות רשות החדשנות והציג נתונים המצביעים על חשיבות ההייטק לכלכלה הישראלית ועל הגיוון הנדרש בתחומי ההשקעות בהייטק הישראלי. כמו כן הציג כיצד רשות החדשנות נערכת לגלי הטכנולוגיה העתידיים ע"י השקעה במגוון תחומים בהם אקלים טק, בינה מלאכותית, ביו קונברג'נס ומחשוב קוונטי.

סיגלית בן חיון, ראש ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב, ציינה כי "הקהילה הפעילה של בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב מונה מעל ל-100 אלף חברות וחברים וגדלה מדי שנה. כיום רבים מבין בוגרות ובוגרי האוניברסיטה נמצאים בתפקידי מפתח במשק הישראלי ושומרים על קשר חם עם המוסד האקדמי אשר הכשיר אותם בתחילת דרכם. מתוך כך, אנו פונים אל מספר בוגרים ובוגרות מובילים ומבקשים מהם לארח את נבחרת הבוגרות והבוגרים הצעירה שלנו. לשמחתנו, הפעם היה זה מנכ"ל רשות החדשנות - דרור בין שנענה לבקשתנו המיוחדת. אנו מודים לדרור בין על ההזדמנות לשתף מחזונו ומנקודת השקפתו על עולם ההייטק את הבוגרים הצעירים".