ערב של בירות וחלליות עם יהונתן ויינטראוב וחנן בן ארי

ב-4 באפריל ייפגשו בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב למפגש עם בוגר מעורר השראה - יהונתן ויינטראוב, בוגר הפקולטה להנדסה, מייסד משותף SpaceIL, ולהופעה של חנן בן ארי.

04 באפריל 2017, 19:00 - 22:00
אברהם הוסטל ת"א
בתשלום
ערב של בירות וחלליות עם יהונתן ויינטראוב וחנן בן ארי

כחלק מסדרת המפגשים עם בוגרים מעוררי השראה של ארגון בוגרי אוניברסיטת תל אביב, ניפגש לאירוע בראש צעיר עם יהונתן ויינטראוב, ממייסדי SpaceIL ועם הופעה של חנן בן ארי.

העמותה SpaceIL הוקמה בשנת 2011 ושמה לה למטרה להנחית את החללית הישראלית הראשונה על הירח, ודרך כך להעניק השראה לדור הבא של המדענים והמהנדסים. העמותה שניים מתוך שלושת המהנדסים הצעירים שהקימו את העמותה, יריב בש ויהונתן ויינטראוב הינם בוגרי אוניברסיטת תל אביב, שנענו לאתגר התחרות העולמית Google Lunar XPRIZE ונמצאים כרגע בשלב הגמר של התחרות.

יהונתן ויינטראוב נכלל ב-Forbes30Under30, רשימת הצעירים המבטיחים לשנת 2017 של מגזין פורבס.

חנן בן ארי הוא כוכב עולה בעולם המוזיקה הישראלי, ואחראי בן היתר ללהיטים "החיים שלנו תותים", "אמא אם הייתי" ו"תודה שאת אוהבת אותי" שיופיע באלבומו השני שייצא בקרוב.

מכירת הכרטיסים לאירוע בעיצומה ומס' המקומות מוגבל - מהרו לרכוש!