אירועי ארגוני הבוגרים בתוך הפקולטות

ארגוני הבוגרים בתוך הפקולטות השונות מהווים שותפים טבעיים עבור ארגון בוגרי האוניברסיטה, ומחזקים אלה את אלה בעשייה ובשיתופי פעולה. בדף זה תוכלו להתעדכן באירועי ארגוני הבוגרים בתוך הפקולטות

קורס הנדסת מערכות מורכבות ומולטי- דיסציפלינאריות למהנדסים במסגרת הפקולטה להנדסה של אוניברסיטת תל אביב, יפתח בתאריך 19.03.2017 את המחזור השני שלו ומזמין מהנדסים בוגרי כל האוניברסיטעות להירשם.
הנחה לבוגרי הפקולטה להנדסה של אוניברסיטת תל אביב.

ב-10 בינואר 2017 יקיים ארגון בוגרי הפקולטה להנדסה אירוע במתחם We Work Sarona, ובמרכזו הרצאתו של יגאל ברקת, סמנכ"ל השיווק של הבורסה לניירות ערך, על מימון חברות הייטק בישראל מהזווית של הבורסה. ההשתתפות ללא תשלום אך נדרשת הרשמה מראש.

ב-21 בדצמבר 2016 יתקיים יום עיון בנושא פינוי אוכלוסייה בשעת חירום והתמודדות עם אוכלוסיה עקורה. יום העיון פתוח לקהל הרחב ללא עלות, אך דורש הרשמה מראש.

ב-1 בדצמבר 2016 יקיים ארגון בוגרי הפקולטה לניהול ע"ש קולר מפגש בסדרת 'קפה קולר', ובו ייארח את ראסל אלוואנגר, מנכ"ל חברת TowerJazz העולמית.

ב-30 בנובמבר יתקיים מפגש פתיחה לסדרת "בוגרים מדברים" לשנת הלימודים תשע"ז. בתוכנית: שיחה והשראה עם שלושה בוגרים, תותחי ליטיגציה: עו"ד וד"ר רלי לשם, עו"ד יעקב שרביט ועו"ד ליאב וינבאום.

ב-15 בנובמבר 2016 יערוך ארגון בוגרי הפקולטה לניהול ע"ש קולר סדנא במטרה לעורר מודעות לחשיבות של ניהול קריירה ולהקנות ידע וכלים בכדי להגיע לתובנות אישיות. ההשתתפות חינם אך מחייבת הרשמה מראש.

ב-27 בספטמבר 2016 יקיים ארגון בוגרי הנדסה של אוניברסיטת תל אביב אירוע פתיחת שנה, עם הרצאתו המרתקת של פרופ' יצחק בן ישראל בנושא: "סייבר - לא מה שחשבתם", ועם מופע מוזיקלי של טל רמון.

Developed by