על אמנות הקולנוע והיצירה עם ארי פולמן

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב, בראשות סיגלית בן-חיון, ערך מפגש כיתת אמן עם הבמאי, התסריטאי והמפיק עטור הפרסים ארי פולמן, בוגר ביה"ס לקולנוע וטלוויזיה, במוזיאון הטבע ע"ש שטיינהרדט

06 בפברואר 2023, 18:30

מימין לשמאל: סיגלית בן חיון, ארי פולמן ובנימין טוביאס

למרות מזג האוויר הסוער, בוגרות ובוגרים רבים כיבדו אותנו בנוכחותם.

סיגלית הודתה למשתתפים וציינה, כי ביום שישי שקדם לאירוע התקיים יום פתוח בקמפוס עם אלפי סטודנטים פוטנציאליים.

השנה ארגון הבוגרות והבוגרים בשיתוף עם אגף השיווק של האוניברסיטה העניק הטבות מיוחדות ביום הפתוח לבוגרות, בוגרים ולבני משפחותיהם המעוניינים לחזור לספסל הלימודים: 50% הנחה בדמי רישום לבוגרות ובוגרי 10 השנים האחרונות, סיור בחינם במוזיאון הטבע ובמוזיאון "אנו" עם אפשרות לשובר חינם למימוש במהלך בחודש פברואר למי שלא הספיק לעשות כן ביום הפתוח.

לאחר מכן נשא דברים הקולנוען, הכותב והעורך דון ברק, בוגר ביה"ס לכלכלה וביה"ס לקולנוע. הוא ציין את תרומת הלימודים לפועלו וברך על פעילות הארגון הדומה לנעשה בארה"ב שם הוא מתגורר בימים אלה.

במהלך השיח מעורר ההשראה סקר מר פולמן את קורות חייו מימיו באוניברסיטה, עליהם אמר שהיו שנים מופלאות, ועד להצלחתו המקצועית.

מנחה השיח היה בנימין טוביאס, מבקר הקולנוע של ידיעות אחרונות, אף הוא בוגר ביה"ס לקולנוע של האוניברסיטה, והוא לווה בהקרנת קטעים נבחרים מסרטיו של מר פולמן.

קהילת בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב - קהילה שמשנה עולם