הוובינר הכי טעים שהיה לנו: תרבות האוכל בצל הקורונה

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב מזמין אתכם לוובינר חוויתי בנושא עולם הקולינריה, ההשפעות וההשלכות בעידן הקורונה

06 בדצמבר 2020, 19:00 - 20:00 
מפגש זום 
ללא עלות
הוובינר הכי טעים שהיה לנו: תרבות האוכל בצל הקורונה

הבוגרות והבוגרים מעוררי ההשראה שישתתפו באירוע:

  • יובל בן נריה - שף ובעלים קבוצת טאיזו, למד בפקולטה למדעי הרוח באוניברסיטת תל אביב
  • אנדריאה (דושי) לייטרסדורף - House of Dallal – בעלים, בוגרת הפקולטות למדעי הרוח ומדעי החברה באוניברסיטת תל אביב 
  • ד"ר יסמין מרוז - ראש מעבדת מחקר בביה"ס למדעי הצמח ואבטחת מזון באוניברסיטת תל אביב, בוגרת הפקולטה למדעים מדויקים באוניברסיטת תל אביב

 

מנחה האירוע:

אסף אביר - מחבר "לא ספר בישול: המדע והאמנות של הביס המושלם", בוגר הפקולטות למדעי הרוח ומדעי החברה באוניברסיטת תל אביב

 

 

בתוכנית: 

19:00 - שיח בנושא קולינריה בצל הקורונה

19:30 - "מנת השף" - סדנה ליצירת מנה קולינרית עם השף יובל בן נריה 

 

להרשמה >>

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>
אוניברסיטת תל-אביב, ת.ד. 39040, תל-אביב 6997801
UI/UX Basch_Interactive