As Far As Possible - בעקבות בוגרים פורצי גבולות

קהילת בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב, הקהילה המשפיעה ביותר בישראל, חוגגת ב-16 ביוני את הישגיהם של חבריה בפועלם למען עולם טוב יותר

16 ביוני 2019, 18:30 - 22:30
כיכר שרייבר - המדשאה המרכזית
בתשלום
As Far As Possible - בעקבות בוגרים פורצי גבולות

ב-16 ביוני, החל מ-18:30 בערב, נחגוג את הישגיהם של חבריה בפועלם למען עולם טוב יותר ברחבת המדשאה המרכזית של קמפוס אוניברסיטת תל אביב (כיכר שרייבר).

בתוכנית:

18:30-19:30 התכנסות
19:30-20:30 מופע אמנותי: As Far As Possible
20:30-22:30 מופע מיוחד: יהודה פוליקר בהופעה, מארח את ברי סחרוף ומירי מסיקה

• הושבה בגוש המושבים לפי סדר הגעה
  • ניתן לבטל הרשמה ולקבל החזר כספי עד שבוע ימים לפני האירוע.
  • כניסה עם רכב לקמפוס וחנייה חופשית ברחבי הקמפוס על בסיס מקום פנוי. בנוסף, לנוחיותך מס' חניונים בתשלום בקרבת מקום: חניון אחוזות החוף ברח' ג'ורג' וייז, חניון אחוזות החוף ברח' חיים לבנון (שער 8), וחניון אחוזות החוף במוזיאון הטבע, רח' קלאוזנר 12.
  • האירוע יצולם בסטילס ווידאו – הרשמה מהווה אישור לארגון בוגרי האוניברסיטה לצילום ולשימוש בתמונות.
  • טל"ח.

צילומים מימין לשמאל: אור דנון, שלומי פינטו, אוהד אביב