קרובים לצלחת: וובינר בנושא תעשיית המזון פוסט עידן הקורונה

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב שמח להזמינכם לקחת חלק באירוע אונליין בנושא תעשיית המזון פוסט עידן הקורונה

 

11 באוגוסט 2020, 19:00 - 20:00 
אירוע מקוון 
ללא עלות
קרובים לצלחת: וובינר בנושא תעשיית המזון פוסט עידן הקורונה

מה נאכל ומה נשתה פוסט עידן הקורונה?

 

בפאנל יקחו חלק הבוגרות והבוגרים:

  • אייל שוחט - מנכ"ל סודהסטרים, בוגר הפקולטה למשפטים והפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב
  • גיא רוזן - סגן יו"ר דירקטוריון תנובה ויו"ר מילניום פודטק, בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב
  • קרן מימרן - יזמת, סמנכ"לית פיתוח עסקי ושיווק בעידית טכנולוגיות, בוגרת הפקולטה לאמנויות באוניברסיטת תל אביב
  • עו"ד גליה שגיא גזית - מנהלת אגוד תעשיות המזון, התאחדות התעשיינים, בוגרת הפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת תל אביב
  • מנחת הוובינר נטע-לי בינשטוק - עורכת מדור פרסום ושיווק ב"כלכליסט", בוגרת הפקולטה למדעי הרוח והפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת תל אביב

האירוע ללא עלות, אך מותנה בהרשמה מראש.

 

להרשמה>

 

לינק לצפייה באירוע יישלח במייל לנרשמים מבעוד מועד, בסמוך למועד האירוע.

 

מחדשים קשר

לצורך איתור וזיהוי במערכת
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>