הוובינר הכי טעים שהיה לנו: תרבות האוכל בצל הקורונה

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב מזמין אתכם לוובינר חוויתי בנושא עולם הקולינריה, ההשפעות וההשלכות בעידן הקורונה

06 בדצמבר 2020, 19:00 - 20:00 
מפגש זום 
ללא עלות
הוובינר הכי טעים שהיה לנו: תרבות האוכל בצל הקורונה

הבוגרות והבוגרים מעוררי ההשראה שישתתפו באירוע:

  • יובל בן נריה - שף ובעלים קבוצת טאיזו, למד בפקולטה למדעי הרוח באוניברסיטת תל אביב
  • אנדריאה (דושי) לייטרסדורף - House of Dallal – בעלים, בוגרת הפקולטות למדעי הרוח ומדעי החברה באוניברסיטת תל אביב 
  • ד"ר יסמין מרוז - ראש מעבדת מחקר בביה"ס למדעי הצמח ואבטחת מזון באוניברסיטת תל אביב, בוגרת הפקולטה למדעים מדויקים באוניברסיטת תל אביב

 

מנחה האירוע:

אסף אביר - מחבר "לא ספר בישול: המדע והאמנות של הביס המושלם", בוגר הפקולטות למדעי הרוח ומדעי החברה באוניברסיטת תל אביב

 

 

בתוכנית: 

19:00 - שיח בנושא קולינריה בצל הקורונה

19:30 - "מנת השף" - סדנה ליצירת מנה קולינרית עם השף יובל בן נריה 

 

להרשמה >>

מחדשים קשר

לצורך איתור וזיהוי במערכת
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>